Äntligen är det dags att öppna upp portarna till Fastighetsmässan i Göteborg – den kompletta mötesplatsen för Fastighetsbranschen. Mässan på 6-7 september på Svenska Mässan i Göteborg.

Möt över 200 utställare som visar er allt ifrån fönster, dörrar och hissar till de senaste automationsprocesserna, säkerhetslösningarna och energioptimeringssystemen. Lyssna också till ett gediget seminarieprogram och delta på en mängd aktiviteter!

Utvecklas, inspireras och nätverka!
Ta del av ett gediget seminarieprogram med högaktuella talare. På tre scener kan du lyssna på något som kommer få dig att utvecklas i din yrkesroll.

a fast
Lyssna till Kicki Björklund VD, Bostadsbolaget, Marie Linder förbundsordförande hyresgästföreningen, Anders Borg f.d. finansminister, Björn Wellhagen, näringspolitisk chef Sveriges Byggindustrier.

Massor av aktiviteter på mässan
I aktivitetsområdet kan du testa den senaste tekniken inom AR och VR, virtuellt visar de smarta lösningar hur man använder tekniken inom bygg- och fastighetsbranschen. Ta ett besök i Park & Grönområdet där utställare visar sina produkter och titta på när Securitas demonstrerar hur deras fantastiska spårhundar arbetar.

Nätverka med Göteborgs fastighetselit
Passa på att ta kontakt med fastighetseliten under mässdagarna. Möt branschkollegor i ölbaren och gå på branschminglet som arrangeras tillsammans med Fastighetsägarna.

Planera för framtida inköp – boka ett möte med en utställare
På mässan möter du branschens ledande leverantörer samlade under samma tak.
Tid är pengar och för att få ut bästa möjliga effekt av ditt mässbesök boka ett möte med en utställare.

Mässans öppettider:
6 september: 9.00 – 17.00
7 september: 9.00 – 16.00

Läs mer och skaffa fribiljett här!

Foto: Emilia Oije/Moderaterna (Anders Borg)
Redaktionen